DETAILED NOTES ON بیماری سلیاک چیه

Detailed Notes on بیماری سلیاک چیه

Detailed Notes on بیماری سلیاک چیه

Blog Article

این حالت می تواند منجر به ایجاد تعدادی از مشکلات سلامتی شود.

اما نارسایی در رشد، اغلب نشانه اصلی سلیاک در نوزادان و کودکان نوپا است، بنابراین بهتر است این احتمال را با پزشک متخصص کودک در میان بگذارید تا او اقدامات لازم را انجام دهد.

زمانی که روده‌ها کاملا بهبود یافتند، بدن خواهد توانست مواد مغذی را به طور مناسب جذب کند.

لیستی از مراقبت‌های مهم و حیاتی

در صورت عدم درمان و وجود گلوتن در رژیم غذایی کودک مبتلا به سلیاک ممکن است بیماری ها و عوارض جدی ایجاد شود.

بیشتر این تغییر رنگ در نوزادان مطرح است اما در افراد بزرگسال نیز به دلیل بیماری تغییر رنگ مدفوع اتفاق می افتد.

برای نمونه، برخی از نوزادان و کودکان مبتلا به سلیاک، معده متورمی دارند و شکم آن‌ها به مراتب بزرگتر از شکم فربه و طبیعی یک کودک سالم است.

نشان می‌دهد: این نوع مدفوع به این معنی است که شما فاقد فیبر هستید و باید راه‌هایی برای اضافه کردن مقداری فیبر به رژیم غذایی خود از طریق غلات یا سبزیجات پیدا کنید.

اگر تصور می‌کنید نوزاد یا کودک نوپای شما مبتلا به بیماری سلیاک است، مساله را با پزشک متخصص کودکان در میان بگذارید. پزشک با بررسی نمودار‌های رشدی کودک، احتمال ابتلای او بیماری خونی سلیاک به سلیاک را می‌سنجد.

برای تنظیم رژیم غذایی فاقد گلوتن برای کودکان نوپا بایستی با پزشک کودک و متخصص تغذیه مشورت کنید، تا برنامه ای مغذی و سالم برای او داشته باشید.

همچنین این امکان وجود دارد که سوء جذب دیگر دلیل مدفوع شناور باشد. در این صورت، سایر ناهنجاری‌هایی که قبلاً ذکر شد، مانند یبوست خفیف نیز ممکن است وجود داشته باشد.

اگر چه کودکان مبتلا به بیماری سلیاک دارای محدودیت در رژیم غذایی و منع مصرف در استفاده از مواد غذایی حاوی گلوتن هستند، اما با آگاهی از مواد غذایی مفید و مضر برای آنها می‌توان رژیم غذایی متنوعی را برای آنها تهیه کرد. در صورتی که علائم بیماری سلیاک را در کودک خود مشاهده کردید، به پزشک اطفال مراجعه کنید تا شما را با رژیم غذایی مناسب برای درمان این بیماری آشنا کند.

راز اعداد رو کشف کن و در ۳۰ ثانیه به ما بگو به جای علامت سوال، چه عددی قرار می‌گیره؟

بیماری سلیاک در حقیقت نوعی حساسیت به پروتئین موجود در گندم و جو، برخی از حبوبات مثل عدس، لوبیا، ذرت، سویا و… می‌باشد.

Report this page